4 vastausta artikkeliin ”Toivoton

  1. Kantsii tukeutua ystäviin ja kavereihin. Ne kyllä auttaa.

    Itse sarjakuvasta: se soljuu todella hyvin ja ruudut ovat ilmavasti esillä.

    Tsemppiä.

  2. Ryhdy sarjispiirtäjäksi. Tämä sarjakuva oli ainakin vallan mainio! Tykkäsin etenkin ruutusommittelusta.

    • Niin on tarkotus :’) Siksi oon nyt sarjiskoulussa, et pääsen ens vuonna omakustantaan sarjiksia.

  3. Toivottavasti saat/uskallat pyytää tukea vaikkapa sarjisluokan sisällä. Koska on mahtavaa, jos teille tulee yhtä yhteen hitsautunut porukka, mitä aikaisempinakin vuosina on ollut! Tykkään jäljestäsi todella paljon ja tulen seuraamaan innolla sarjisprojektejasi! Sano niille luokkas tyypeille, että voisitte päivittää orjien sarjisblogin tiedot ja laittaa sinne teidän kaikkien blogien osoitteet, koska haluun kyylii uudet oppilaat läpi! (Kävin siis itse Oriveden sarjislinjan viime vuonna) Toivottavasti törmäillään globaaleissa! Paljon haleja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *