6 vastausta artikkeliin ”Maukasta lehmänpaskaa

  1. Ahahahahah!! XD aah, ihana tietää, etten oo ainut, joka on lapsena mennyt pitkin poikin ja maistellut ja haistellut epämääräsiä asioita. Mun ilettävin tapaus oli, että välillä revin asfaltista purkkaa ja pureskelin sitä X( kivasti narsku pikkukivet hampaissa.

    • Huh, en oo ihan jaloissa pyörinyttä purkkaa lähteny syömään, mut yks serkkutyttö syötti meille jotain hiirenherneitä (näyttivät mini herneiltä). Muuten vanhemmat aina kielsi meitä syömästä mitään outoa, mut toi serkkupoika oli mulle huonoa seuraa ja se saatto mut useasti hankaluuksiin :’)

  2. Tulee mieleen, kuinka penskana enemmän tai vähemmän uskoi isojen poikien levittämää urbaania legendaa, että pupun papanoista saa kuivattuna nesquik-muroja… se olis ollut kyllä liian hyvää ollakseen totta ;_;

  3. Aaa ja sellaista vielä, että lukasin koko blogisi läpi! : ) En käsitä kuinka en ole aiemmin kuin merkinnän pari lukenut kun olet naamakirjaan linkittänyt, mutta tuota, tykkään valtavasti kerrontatyylistästi ja ja ja olet niin hyvä piirtään ja apua, anteeksi en osaa puhua hienoille ihmisille ;_;

    Toivottavasti olet saanut tovereita Orivedellä jo! Jos joskus poikkeilet Tampereella niin mennään kupposelle, mikäli kykenemme olemaan niin sosiaalisia! :’) t. yskinäinen työtön luuseri

    • Olen hieman kainostellut jakaa sarjiksiani facen ryhmäs ku oon tämmönen itsekriittinen nössö :D Mä kovasti yritän vielä harjottaan tarinankerrontaa ja piirtämistä enkä oikein tiiä mihin korkeakouluun sitä lähtis tämän jälkeen.. Tuun juttuun kyl luokkalaisten ja joittenki random tyyppien kaa, mutten hengaile vapaa-aikoina (illalla/viikonloppuna) heidän kans ku täytän loput sosiaaliset avautumiset datailulla :’) Miitti ois kyllä aika jees!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *