Deadline lähestyy!

En oikein oo kerennyt tekemään sarjisblogia ku kaikki energia ja keskittyminen on pitkissarjiksessa, joka pitää tulla valmiiksi maaliskuussa koska Tampere Kuplii! Tammikuun ajan olen tehnyt kuvakässäriä tunneilla ja saanut peräti jo jotain 45 sivua, et miltein loppua vaille valmis. Kait jotain 50 sivunen sarjis piirrettävänä helmikuussa…

2 vastausta artikkeliin ”Deadline lähestyy!

  1. tsemppiä pitkiksen kanssa! kannustakaa toisianne, juokaa paljon kahvia/teetä ja jos keho ja mieli jaksaa niin vetäkää allnighter jos meinaa aika loppua kesken. mut muistakaa kans kattoo tyhmii leffoi ja youtube-videoita! lepokin on äärimmäisen tärkeää c:

    (ite taisin valvoo 38 h putkeen ku tekstasin, skannasin, muokkasin ja taitoin sarjiksen pari päivää ennen kupliita kasaan :DDD en suosittele)

    • Härre gyyd :D Joo alotin jo luonnostelemaan sivuja ja tiiän et tulee tiukkaa vääntäesä 50 sivua x.x

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *