Rapasesti alkaa

työtön01Jouduin irtisanoutumaan töistä, koska en ollut ”tarpeeksi myyvä”. Kyselin, että halusivatko he minut pois sieltä ja ne oli enemmänki silleen, no ei sinun kannate olla täällä myymässä huonolla palkalla (viitaten nyt tähän etten oikein ole myyvä). Yritin sitten saada sellasta sopimusta jossa on kummankin osapuolen hyväksyntä, mut ne ei suostunut siihen!! Eli ne ylipuhui minut irtisanoutumaan :(

En mie halunnut sieltä pois. Se oli ihan kiva paikka, ettei mulla ole sieltä mitään pahaa sanottavaa, mut mua stressas jo alussa tää, etten saanut määräaikasta työsopimusta (koska se oli toistaiseksi voimassa oleva 4kk kestävä koeaika) ja palkka oli epäselvä. Nyt jälleen tulee stressi rahasta ja miten pystyn maksamaan vuokran. En tiiä tuleeko karenssia et työkkärin ja kelan päätöstä odotellessa. Työpaikkojen hakuun jälleen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *